Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pisarateatterin Täydelliset häät

7.8. @ 19.00 - 21.00

Täydelliset häät
Käsikirjoitus: Robin Hawdon / Ohjaus: Tapani Kalliomäki

Hääaamun valjetessa sulhanen kokee elämänsä shokin. Hänen vieressään hääsviitin sängyssä makaa nainen, joka ei suinkaan ole hänen morsiamensa. Miehellä ei ole kuitenkaan aikaa jäädä muistelemaan eilisiltaa, sillä morsian on pian tulossa pukeutumaan häitä varten. Jos avioliitto aiotaan vielä pelastaa, niin tarvitaan nopeita toimenpiteitä ja mm. bestmanin apua.

Täydelliset häät on parhaiden perinteiden mukainen hulvaton farssi yllätyksineen ja vauhdikkaine käänteineen, mutta samalla myös romanttinen komedia, jossa tunteet iskevät äkillisesti ja ihmiset joutuvat miettimään ketä he todella rakastavat.

Rooleissa nähdään tuttuja ja loistavia Pisarateatterin näyttelijöitä: Virpi Hiltunen, Karoliina Bergman, Mervi Valtanen ja Juha Rouhiainen sekä pari uutta mutta kokenutta kasvoa Orimattilan Teatterista, Tuire Arola ja Eerik Kuronen.

Tämän kesän farssin ohjaa Tapani Kalliomäki. Puvustuksesta vastaa Hannele Väisänen ja äänisuunnittelusta Rainer Pekkinen. Ohjaajan assistenttina toimii Susanne Mast, mainonnasta vastaa Maria Johansson, lavastus-suunnittelu Tiina Hauta-Ahon käsialaa ja tuottajana toimii Jyrki Jussila.

Liput 20€/hlö, maksu tilille FI67 4212 0010 0785 88 1.8. mennessä. Maksu on sitova ilmoittautuminen.
7.8. Klo 19.00 Taidekeskus Taarasti, taarastintie 6, Nastola

Tiedot

Päivämäärä:
7.8.
Aika:
19.00 - 21.00

Yhteistyössä