Padel tutuksi Yrittäjänaisille!

Tapahtumapäivä ja -aika:
20.2.2023 | 17.00 - 19.00 

Hittilaji padel valloittaa kaikenikäisiä naisia ja miehiä tällä hetkellä ja syitä tähän on monia: se on sosiaalinen laji joka on helppo aloittaa, ja sitä voi pelata monella eri tasolla. Aloittamisen helppouden lisäksi siitä löytää koko ajan uusia puolia ja koko ajan myös oppii uutta.

Tässä Yrittäjänaisten padeliin tutustumisessa käydään ensin padelin perusteita läpi helppojen harjoitteiden avulla ja lopuksi pelataan leikkimielinen turnaus jossa pari vaihtuu joka peliin. Turnauksen aikana käydään läpi sääntöjä ja ohjaaja antaa vinkkejä pelaamiseen. Tämä on siis oikein hyvä tapa päästä tutustumaan padeliin ja kysyä kaikki mieltä askarruttavat kysymykset siihen liittyen.

Padelin alkeet ohjaa Lime Eventsin Riina, ja mukana hänellä on apuohjaajina muita padeliin hurahtaneita naisia. Riina Raskunen perusti Lime Eventsin vuonna 2017 ja yritys toimii tapahtuma- ja liikunta-alalla. Yksi Riinan työprojekteista on toimia Suomen Padelliiton kilpailuista vastaavana ja CUPRA Finnish Padel Tourin tapahtumatuottajana. Riina on itse innostunut padelista vuonna 2020 ja nyt nelikymppisenä haluaa kehittyä lajissa mahdollisimman paljon.

Tervetuloa mukaan tutustumaan padeliin!
-Riina
www.lime-events.fi

PAIKKA: Padel Club Finland Lahti, Askonkatu 13
AIKA: ma 20.2.2023 klo 17-19
HINTA: 20€ / osallistuja (maksu MobilePayllä 12113 / Lime Events ky)
SISÄLTÄÄ: 1h ohjaus / valmennus ja 1h turnauspelit (parit vaihtuvat), sekä pallot ja mailat
OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ: min 8 ja max 20
ILMOITTAUTUMINEN: riina@lime-events.fi
MobilePay-maksu ilmoittauttumisen yhteydessä Lime Eventsin MobilePay numeroon 12113 viestiksi Yrittäjänaiset. Jos käytössäsi ei ole Mobile Pay:ta niin laskun saa pyydettäessä. Ilmoittautuminen on sitova.
VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ: su 12.2.2023

Yhteistyössä