Membook-jäsenrekisteri

Lahden Seudun Yrittäjänaiset on ottanut käyttöön membook-jäsenrekisterin tämän syksyn aikana. Sivulle pääset kirjautumaan www.membook.fi osoitteessa. Sinun tulee rekisteröityä sivulle omalla s-posti osoitteellasi ja omalla salasanalla. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan sivulle.

Sivulla on uutisia ja tiedotteita ja siellä voit ylläpitää omia tietojasi sekä maksaa jäsenmaksusi. Kaikki yhdessä paikassa.

Lahden Seudun Yrittäjänaiset löytyvät sivun ylälaidasta, palkista kohdasta YHTEISÖSI klikkaa.

Kohdasta YLLÄPITO-jäsenet klikkaa JÄSENET ja pääset tarkistamaan omat tietosi. PROFIILI klikkaa ja pääset perustieto-osioon. Jos teet muutoksia/ korjauksia tänne ,niin muista tallentaa sivun alalaidasta TALLENNA.

Vasenmassa laidassa on otsikko JÄSENTIEDOT klikkaa lisätiedot ja näet sivun jossa on jäsennumerosi, sinne saat myös yrityksesi tiedot ja pääset hyödyntämään MARKKINAPAIKAN. Markkinapaikalla voit markkinoida yrityksesi tuotteita, palveluja ja kampanjoida ILMAISEKSI. Ja muista tallentaa.

[su_spacer size=”10″][su_button url=”https://secure.membook.fi/#/account/login” target=”blank” style=”flat” background=”#ec008c” size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″ icon=”icon: external-link”]Membook-jäsensivut[/su_button]

Yhteistyössä