Kehity ja kehitä.

8.8.2017

Opiskelijayhteistyö

Etäkoulutuspaketti tulevaisuuden e-palveluista

Katso 30-minuuttinen etäkoulutuspaketti tulevaisuuden e-palveluista

Mitä ovat palvelumuotoilu ja konseptisuunnittelu? Mitä ottaa huomioon, kun lähtee luomaan ja kehittämään käyttäjälähtöistä palvelua? Mitä paljon puhuttu palvelumuotoilu tarkoittaa käytännössä?

Nämä käsitteet avautuvat, kun kuuntelet Lahden ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn lehtorin Tarja Keski-Mattisen 30-minuuttisen nettikoulutuksen, jonka aiheena ovat tulevaisuuden e-palvelut: palvelumuotoilu ja konseptisuunnittelu.

Tämä etäkoulutus on osa Lahden ammattikorkeakoulun NYT-hankkeen (Naiset, yrittäjyys, teknologia) täydennyskoulutusta Lahden seudun naisyrittäjille. Lisätietoja: www.lamk.fi/nyt tai projektipäällikkö Helena Salakka puh. 044 708 5021 | helena.salakka@lamk.fi

Katso täältä video

***

14.6.2017

Opiskelijayhteistyö

Kehitä yrityksesi digitaalista markkinointiviestintää opiskelijoiden voimin!

Tarvitseeko yrityksesi suunnitelmaa sosiaalisen median hyödyntämiseen markkinoinnissa? Haluatko uusia ideoita sisällön tuotantoon? Etsitkö ideoita verkkokaupan kehittämiseen tai haluatko päästä alkuun verkkokaupan rakentamisessa?
Lahden ammattikorkeakoulun Liiketalouden ja matkailun alalla alkaa jälleen ensi syksynä” kurssikokonaisuus, johon kuuluvat ”Digital Marketing Communication and Online Selling” ja ”Marketing in Social Media and Analytics” –opintojaksot.
Näillä opintojaksoilla opiskelijat tekevät yritystäsi varten seuraavia asioita:

• Laativat digitaalisen markkinoinnin suunnitelman
• Tekevät ehdotuksia verkkokaupan/verkkosivuston kehittämiseen ja luovat halutessasi verkkokaupan demo-version.
• Tekevät yrityksellesi hakukoneoptimoinnin ja verkkosivujen sisällön analyysin
• Laativat sosiaalisen median käytön suunnitelman markkinointia ja viestintää varten
• Auttavat uusien sosiaalisen median kanavien käyttöönotossa yrityksellesi tai kehittävät olemassa olevia
• Tekevät sisältöjä valittuihin sosiaalisen median kanaviin
• Analysoivat tehtyjen toimenpiteiden tehokkuutta markkinoinnissa ja viestinnässä

Kurssilla on mukana myös ulkomaalaisia opiskelijoita, jotka voivat olla apuna yrityksesi englanninkielisen sosiaalisen median markkinointisisältöjen päivittämisessä tai vaikkapa eri maissa olevien kohderyhmien tavoittamisessa.
Opiskelijoiden tekemiä sosiaalisen median suunnitelmia ja niiden mukaisia toimenpiteitä ovat hyödyntäneet jo useat alueen yritykset.

Tämän jälkeen yrityksellesi tarjotaan mahdollisuutta hyödyntää opiskelijoiden opintoja mm. projekteina, työharjoittelun tai opinnäytetöiden muodossa. Opiskelijat voivat esimerkiksi jatkaa verkkokauppa-suunnitelmista aitoon ympäristöön, tai muokata sivustonne sisällöllistä vaikuttavuutta ja löydettävyyttä.

Olisiko sinun yrityksesi yksi ensi syksyn toimeksiantajista? Ota yhteyttä ja hyppää mukaan yhteistyöhön opiskelijoiden kanssa!

Tarja Keski-Mattinen
tarja.keski-mattinen@lamk.fi
+358 (0)44 708 1730

Yhteistyössä