Rentouttavaa kesää!

Hyvää kesää

Blogikirjoitus 06/2019

Olemme taas päättämässä kevään työrupeamaa ja palkitsemassa itseämme ansaitulla kesälomalla. Toiselle se on pidempi irtiotto arjesta, toiselle lyhyempien jaksojen rytmittäminen työtehtävien lomaan –jokainen suunnittelee kesän tauot itsensä ja yrityksensä tarpeisiin sopivaksi.

Kevään aikana olemme avanneet nettisivuillemme Blogin, korvaamaan aiemmin ilmestynyttä jäsenlehteä, jonka viitoittamalla informatiivisellä tiellä jatkamme. Pohdimme yrittäjyyden haasteita ja saamme vinkkejä yrittäjäkollegoitten tarinoista. Blogin päätoimittajana kutsunkin tänne monipuolisia vieraskynä-kirjoittajia.  Olkaa rohkeasti yhteydessä.

Yhdistystoiminta ei millään mittarilla näytä trendikkäimmältä harrastukselta, etenkään nuoremman ikäpolven mielessä. Ajasta ja ajankäytöstä kilpailevat jo työ, perhe ja harrastukset. Vieläkö siihen mahtuisi toiminta yrittäjänaisten hyväksi? Yrittäjänaiset järjestävät erilaisia tapahtumia, joissa on mahdollisuus verkostoitua ja saada uusia kontakteja. Pohdinta siitä, tarvitaanko erillistä yhdistystä yrittäjänaisille, eikö voitaisi olla kaikki yrittäjiä, on aiheellista. Suurten ja keskisuurten yritysten joukossa pienyrittäjän ja etenkin yksinyrittäjän tarpeet saattavat kuitenkin erota suurestikin toisistaan. Yrittäjänaisilla on kuitenkin paljon yhteistä, joista voimme ammentaa toisillemme.

Yrittäjänaiset, muistakaa levätä ja pitää huolta itsestänne ja läheisistänne. Ja ennen kaikkea pidetään yhtä –yhdessä olemme enemmän.

Ideoita syksyn tapahtumien sisällöstä ja teemoista otamme mielellämme vastaan. Lounastreffit Oskarin pihassa jatkuvat koko kesän ajan.       

Hyvää kesää ja juhannusta!

Maija-Riitta Mustonen, sisustussuunnittelija ja -toimittaja
maijariittamustonen.com
@sisustussuunnittelumrm

Yhteistyössä